MUSTACHIO FOODCORNER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 394 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Mustachio Foodcorner. Meer weten? Ontdek meer

12 apr 2024 om 22:44 Weer heeeeerlijk zoals altijd, lekker warm en vriendelijk bezorgd. Levering duurde iets langer dan we gewend zijn maar het smaakte ons des te meer ;)
2 mrt 2024 om 23:12 Super!
24 feb 2024 om 7:12 Altijd lekker, vers, vriendelijk en op het gevraagde uur
11 feb 2024 om 21:19 Super lekker maar heel jammer dat we bijna 2u hebben moeten wachten na het plaatsen van onze bestelling…. Ik snap dat het druk is maar dit stond nergens vermeld, iets vervelender voor de klanten dus.
9 feb 2024 om 23:22 thank you for the taste pasta :)
28 jan 2024 om 0:44 Heerlijk
26 jan 2024 om 0:34 Top team
21 jan 2024 om 21:35 18u besteld 19u was normaal de bezorgtijd Uiteindelijk om 20u geleverd De pasta was waterachtig en saus smaakloos! tis nie meer als vroeger! 2gratis desserts bij gekregen Helaas niet de 1e keer…
18 jan 2024 om 22:07 Lekkere pasta
8 jan 2024 om 11:35 De bestelling was een beetje later, hadden we wel verwacht voor een drukke zaterdagavond. Ze hebben zich hiervoor ook verontschuldigd. Ter compensatie kregen we gratis dessert + drankje. Enorm sympathiek! De pasta's waren ook heerlijk zoals altijd!
5 jan 2024 om 11:39 Snel en lekker
5 jan 2024 om 2:35 5deckeer nu Ik bestel drankje 33cl colla zero en ik krijg een blikje oasesis wat ik totaal niet drinkt Verder heel tevreden Maar jammer dat dit nu al 5x voorkom das 2.50euro in vuilbak