MUSTACHIO FOODCORNER

MUSTACHIO FOODCORNER Mustachio Foodcorner

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 207 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Mustachio Foodcorner. Meer weten? Ontdek meer

28 jun 2022 om 4:31 Keanu is de max! Zijn eten is ook lekker.
27 jun 2022 om 22:27 Pizza 5 kazen was echt top!
17 jun 2022 om 22:12 Burger zonder saus besteld eenmaal hier direct gevraagd of het zonder saus was zei hij van niet en dat ik het maar er af moest halen. Hoe haal je saus die overal op loopt eraf ? Dat is dus een duur dessert geweest. Voor mij nooit meer!
14 jun 2022 om 8:53 Super lekker en vlotte levering.
11 jun 2022 om 9:24 De pizza was top!
7 jun 2022 om 9:54 ZOT LEKKER! Probeer zeker eens de pizza! Het is hier elke keer zo LEKKER Snelle vlotte levering en alles lekker warm bij aankomst! Top service WIJ ZULLEN HIER NOG BESTELLEN!
6 jun 2022 om 22:17 Veel te laat bezorgd en niet vrij lekker
6 jun 2022 om 0:47 Heel lekker, tiramissu was iets minder
27 mei 2022 om 21:22 Snelle en vriendelijke bezorging. Lekkere pasta thai chicken en mac&cheese. Wel wat droog voor mij. Mocht wat meer saus.
25 mei 2022 om 21:19 Het eten was niet zo warm en er zaten I grote stukken kip in de pasta.
18 mei 2022 om 8:08 Wat een TOP SERVICE en ONGELOFELIJK LEKKER! ik bestel hier vaak en nog nooit spijt gehad! Dessert was SUPER LEKKER en de lookbroodjes ook! DOE ZO VERDER!